Vermeiren Bruno - Kunstvestdagen

Ga naar de inhoud
Bruno Vermeiren - Keramiek

Mijn keramisch beeldend werk draait om een eclectische stijl waarin geel de hoofdkleur is, in contrast met het keramisch biscuit. Deze combinatie vormt de kern van mijn visie, waarbij klassieke en moderne elementen elkaar ontmoeten in een boeiend spel van tegenstellingen. De levendige gele tinten geven mijn werk een opvallende en gedurfde uitstraling, terwijl de biscuitbasis een rustige achtergrond biedt.

In mijn kunstwerken smelten klassieke vormen samen met moderne ontwerpen, wat zorgt voor een verrassend en intrigerend effect. Deze mix van oud en nieuw geeft elk stuk een unieke uitstraling en nodigt de kijker uit om zowel de schoonheid van traditie als de innovatie van het heden te waarderen.

Mijn doel is om kunst te creëren die zowel vertrouwd als vernieuwend aanvoelt. Door te spelen met materialen en technieken, probeer ik steeds nieuwe mogelijkheden te ontdekken en mijn artistieke grenzen te verleggen. Mijn werk nodigt mensen uit om te reflecteren en te genieten van de diversiteit en creativiteit die keramische kunst te bieden heeft.

- Bruno

Terug naar de inhoud