't Sant Eline - Kunstvestdagen

Ga naar de inhoud
Eline 't Sant - Multidisciplinair

Eline ‘t Sant werkt in verschillende media, van schilderijen tot fotografische werken, sculpturen, assemblages, installaties en video. Haar beeldend en fotografisch werk toont thema’s als identiteit, vergankelijkheid, inpakken, ordenen en het aangaan van de dialoog met materie en gelaagdheid in tijd en ruimte.

“Mijn ‘reizen’ resulteert vaak in een zoektocht naar recycleerbare bruikbare materialen, mijn beeld- en reismateriaal vaak vastgelegd in lagen en pixels, canvas, papier, hout, plaaster, plexi en glas. Ik werk rond identiteit en emancipatie van een object, op zichzelf en in relatie tot de omgeving. Zo breng ik in mijn installaties foto’s in dialoog met elkaar en plaats ze in een gestructureerde orde of compositie. Hierbij hanteer ik multidisciplinaire technieken zoals integreren van fotografie en gebruik van mixed media, assemblages, sculpturen in installaties en video’s.”

In Kunstvestdagen toont ze  een serie of landschappen, foto assemblages “MAP OF LANDSCAPES” en een aantal acryl olieverf - was schilderijen.

Parallel met Kunstvestdagen 2024 loopt ook een solo show BETWEEN THE EYES in Borgloon tot en met 2 juni, waar ze intieme werken toont van de “artist in residence” in Spitsbergen, Noordpool en Zuidpoolexpedities 2023.


Contactgegevens

Eline ’t Sant
Gelrodeweg 7
3200 Aarschot
0479 388 437
instagram: elinetsant
Facebook: Eline ’t Sant

Terug naar de inhoud