Peeters Hilde - Kunstvestdagen

Ga naar de inhoud
Hilde Peeters - Beelden

"Het is mijn passie om hedendaagse, moderne bronzen beeldjes te maken, waarbij vooral de natuur en dieren centraal staan."

Reeds op jonge leeftijd ontwikkelt ze zich op artistiek vlak. Na het blokkenbouwen verfijnt Hilde haar techniek. Al gauw wordt duidelijk dat ze, met haar eigen typerende stijl, telkens weer tot een gedetailleerd en fijn kunstwerk komt.
Pehi-art is geboren.........
Aanvankelijk werkt ze met houtskool, pastelkrijt en aquarel,... maar na een kennismaking met Armand Naebers, beeldend kunstenaar brons, wordt een droom werkelijkheid. Hilde werkt ook in brons tot op detail.Kreatieve ideeën worden volgens de "verloren was-methode" een kunstwerk dat menig kunstminnaar niet onberoerd laat.
Naast het ontwerpen van eigen creaties, waarin textiel dikwijls voor detailvorming zorgt, werkt ze ook in opdracht naar individuele wensen van de klant.
Ter verfijning van haar stijl schoolt Hilde zich nog steeds bij onder begleiding van gerenommeerde kunstenaars waaronder Magda Resseler, aquarel en olieverfkunstenaar te Sint-Katelijne Waver en Armand Naebers, beeldend kunstenaar brons, te Hoensbroek, Nederland.


Contactgegevens

Hilde Peeters
Schransbeekstraat 5
2800 Mechelen
015 343 210
0474 29 95 44
Terug naar de inhoud